REPOL

Strateško razmišljanje

Dobro više nije dovoljno
Mi smo spremni da regenerat proizvedemo za potrebnu primenu. To je naš osnovni posao- naše iskustvo, znanje i posvećenost su na raspolaganju. Mi vidimo izazov u široj perspektivi. Kroz partnerstvo sa kupcima dolazimo do kompetnih rešenja.
 
Izbor materijala
Uzimamo odgovornost
Mi verujemo da je naš regenerat od vitalnog značaja za naše klijente i da može imati dugoročni uticaj na njihovo poslovanje. Mi postavljamo nove visoke standarde u svemu što radimo kroz našu odgovornost- za naše kupce, za nas i za životnu sredinu.
 
Identifikacija dobrog rešenja
Mi vidimo mogućnosti
Mi sagledavamo opremu i tehnologiju proizvodnje prozvoda, njegovu primenu i životni vek a ne samo izolovanu primenu našeg regenerata. Na ovaj način možemo identifikovati prostor za poboljšanja koji bi drugi propustili. Naša naliza i razumevanje, naše iskustvo i znanje dovode do sugestija i ideja za optimizaciju.
 
Optimizacija kroz dijalog
Naš lični doprinos inovacijama i razvoju biznisa
Ako smo uključeni u proces od samog pošetka mi možemoda identifikujemo mogućnosti koje bi inače bile propuštene. Mi postavljamo pitanja, primenjuemo naše inovativne veština i koristimo jedinstvene baze podataka o specifičnim zahtevima i primenama. Mi smo počeli proces u kojem smo zajedno uključeni sa našim parterima. Na osnovu toga dolazimo do zajedničke vizije za rešenje.
 
Promena konvencionalnog razmišljanja
Znanje
Repol d.o.o. se razvio u inovativnu kompaniju zasnovana na znanju i rešenjima i primeni za regenerate
 
Rast
Rast nisu samo poslovni brojevi. To je rast mogućnosti, promena mentaliteta i načina razmišljenja. Za naše kupce- partnere, naše zaposlene i naše poslovanje.
 
Razumevanje
Naš ključni fokus je na razumevanju potreba i interesa kupaca.
 
Vrednost za novac
Repol d.o.o. je strateški partner u razvoju rešenja i isporuci regenerata. Mi verujemo da je dobro rešenje od vitalnog interesa i da ima dugoročan poslovni uticaj. Boreći se za smenjenje totalnih troškova naših kupaca mi isporučujemo vrednost za novac.
 
Partnerstvo
Želimo da budemo prepoznati od strane naših kupaca kao poželjan partner. Da bi postigli ovaj cilj mi moramo da konstanto menjamo naše aktivnosti. Cilj nam je da se pozicioniramo u svesti naših kupaca ne samo kao željeni dobavljač nego kao neko ko ima savetodavnu ulogu: pomaže našim kupcima da zajedno nađemo i primenimo optimalna rešenja.
 
Zadovoljstvo
Mi rastemo sa našim promenama- povećavajući našu snagu i šireći zonu komfora. Zadovoljstvo koje smo postigli kao tim i premašili očekivanja je neopisiv.
To važi za nas kao firmu, za naše zaspolene i za naše partnere